"Thor"-acteur drijft de spot met zijn eigen drukke leven

Chris Hemsworth weet hoe hij zijn fans moet plezieren op sociale media. Ook nu weer met een filmpje waarin hij met een duidelijke kwinkslag zijn drukke bezigheden aankaart tijdens de promotie van de film "Avengers: infinity war". De "Thor"-acteur blijkt nauwelijks tijd te hebben om te ademen. Zowel op Twitter als op Instagram werd het filmpje op enkele dagen tijd al miljoenen keren bekeken.

Er komt voor Hemsworth duidelijk geen eind aan het zetten van handtekeningen op promotiemateriaal, zelfs niet tijdens het slapen, het douchen of het fitnessen. Door zijn entourage blijft hij opgehitst worden om toch maar zijn krabbel op zijn foto’s te zetten. Met als uiteindelijk resultaat: een bende juichende fans. Ook al heeft het zweet en tranen gekost, maar "the show must go on!"

Zijn fans op sociale media wisten deze grappige aanpak wel te smaken:

Meest gelezen