Videospeler inladen...

Alex Agnew komt met nieuwe show: "Ik wil voor 10e keer het Sportpaleis vullen"

Alex Agnew staat volgend jaar in het Sportpaleis met een nieuwe show: "Be careful what you wish for". Hij vindt het weer tijd om het "woord" te verkondigen. Vanavond was hij te gast bij "Van Gils & gasten". 

"Negen keer het Sportpaleis vullen, was te weinig voor mijn ego. Daar moet een 10e keer bij komen." Zo kondigt Alex Agnew zijn nieuwe show "Be careful what you wish for" aan. Het "woord" moet eruit. Er is de afgelopen tijd teveel gebeurd waarover hij zijn mening wil ventileren.

Videospeler inladen...

Rock 'n roll comedian

Agnew wordt vaak omgeschreven als Vlaanderens rock'n roll comedian en dat mag u best letterlijk nemen. Naast zijn carrière als comedian is hij ook zanger bij metalband Diablo Blvd. Dat rock'n roll gehalte brengt hij ook naar voor in zijn shows, en dat trekt blijkbaar aan.

Met zijn afgelopen shows wist Agnew al 9 keer het Sportpaleis volledig te vullen. Nu wil hij daar graag een 10e keer aan toevoegen. In zijn nieuwste voorstelling zal Agnew het hebben over het genderdebat, feminisme, en #metoo. Cultuurrelativisme en de gekende recepten komen ook weer aan bod.

De nieuwe show speelt hij over bijna exact 1 jaar, op 30 mei 2019, in het Sportpaleis. Voorlopig is er enkel nog sprake van een eenmalige voorstelling.

Meest gelezen