MNM-dj Dorianne Aussems volgt Karolien Debecker op als stem van "Generation M"

MNM-dj Dorianne Aussems (25) presenteert vanaf september het interactieve jongerenprogramma "Generation M". Ze neemt de fakkel over van Karolien Debecker (39), die op Radio 1 het voormiddagprogramma van Jan Hautekiet overneemt. “Het zijn grote schoenen om te vullen, maar ik kijk er hard naar uit", zegt Aussems.

De komende weken doorkruist Aussems het land nog voor "MNM Marathonradio", de uitzending die tijdens de blokperiode dag en nacht studenten bijstaat. Vanaf september presenteert ze van maandag tot woensdag het avondblok tussen 20 en 22 uur op MNM. Haar collega Karolien Debecker neemt dan het voormiddagprogramma op Radio 1 over.

"Generation M" is een interactieve radiotalkshow, met de focus op jongeren. In het programma heeft diversiteit een belangrijke plaats. Het is vooral de bedoeling dat jongeren op antenne vrijuit kunnen praten over hun gevoelens en ervaringen. In "Generation M" gaat het over allerlei maatschappelijke thema's, waaronder ook seksualiteit, maar vooral over de stem van jongeren zelf.

"Het zijn grote schoenen om te vullen bij "Generation M", maar ik kijk er hard naar uit”, aldus Aussems. “Je kan niet veel dichter bij de jongeren staan dan in dit programma. Ik kan niet wachten om onze jonge luisteraars te helpen bij alle serieuze en minder serieuze troubles in life

Aussems en Debecker waren onlangs samen te gast in "Van Gils en Gasten". Beide radiopresentatrices zijn lesbisch, en ze braken er een lans voor meer bekende rolmodellen voor jonge lesbische meisjes.

Meest gelezen