Jonge Italiaan scoort met creatieve imitaties van beroemdheden

750.000 volgers op Instagram, die moet je verdienen. Dat deed Emanuele Ferrari dan ook zopas door vrijwel perfecte foto’s van beroemdheden in vlekkeloze creaties van de duurste merken op zijn eigen, al even creatieve manier na te bootsen. De jonge Italiaan startte een 4-tal jaren geleden met zijn account onder de noemer "Vrijheid begint met ironie" en die invalshoek loont dus duidelijk.

"Ik merkte dat sommige kleren in de modewereld te absurd waren voor woorden en dus begon ik die creaties in mijn hoofd na te bootsen met materiaal dat ik thuis heb liggen. Ik heb daarvoor dan een account op Instagram gemaakt. Vanaf dat moment was er geen houden meer aan", aldus Ferrari op nieuwswebsite Bored Panda.

"Mijn belangrijkste inspiratiebronnen zijn de Kardashians en de Italiaanse modeblogster Chiara Ferragni."

"Die foto’s nabootsen blijft voorlopig een hobby, omdat mijn studies op de eerste plaats komen. Want wat die Instagram-roem uiteindelijk brengt, dat kan niemand voorspellen. Maar ik geniet wel als ik hiermee bezig ben."

Hier beneden vindt u een selectie van zijn creaties. Meer foto’s kunt u op zijn Instagramaccount vinden. 

Meest gelezen