Mogelijk eerste slachtoffer van schutter Luik omgebracht met vijftien slagen op het hoofd

De ex-gedetineerde Michaël Wilmet is omgebracht met vijftien slagen op het hoofd. Dat heeft het parket van Luxemburg bekendgemaakt na een autopsie op het lichaam van Wilmet. De dader van de schietpartij in Luik, Benjamin Herman, wordt verdacht van de moord. Wilmet en Herman zouden elkaar gekend hebben uit het drugsmilieu.

Het parket van Luxemburg heeft de resultaten van de autopsie op het lichaam van de ex-gedetineerde Michaël Wilmet bekendgemaakt. Wilmet is  omgebracht met vijftien slagen op het hoofd. De dader van de schietpartij in Luik, Benjamin Herman, wordt verdacht van de moord, maar uitsluitsel is er nog niet.

Het lichaam van Wilmet werd dinsdagochtend bij hem thuis aangetroffen in On (Marche-en-Famenne). Het moordwapen was een "stomp en scherp voorwerp", aldus het parket van Luxemburg. "We voeren op dit moment verschillende onderzoeksdaden uit."

Wilmet is mogelijk het vierde slachtoffer van Herman. Het onderzoek naar de dood van Wilmet is in handen van het lokale parket in Luxemburg. Het federaal parket voert een apart onderzoek naar de schietpartij in Luik, die door terreurgroep IS alvast werden opgeëist als een terroristische aanslag.

Meest gelezen