Dubbel huwelijksaanzoek in de zoo: "Ik ben het gelukkigste meisje ter wereld"

Jessa Gillaspie en Becky McCabe uit Tennesse (VS) moeten hetzelfde gedacht hebben: zij is de vrouw van mijn leven. Toch was Becky net iets sneller. Zij haalde in aanwezigheid van vrienden in de zoo prompt een verlovingsring naar boven, maar Jessa riep niet meteen "ja". Nee, zij begon zelf naarstig naar een ring in haar handtas te zoeken. Het dubbele huwelijksaanzoek werd op YouTube gezet en ging in een mum van tijd viraal. 

Becky had het netjes uitgedokterd: ze zou met haar partner en vrienden naar de dierentuin van Memphis gaan, de plaats waar ze ooit haar eerste afspraakje met Jessa had. Daar zou Becky met Jessa "zogezegd" voor enkele foto's poseren, terwijl Becky op een knie ging zitten en een van de vrienden het aanzoek zou filmen.

Oh my God! Oh my God!

Wat ze niét kon voorzien, was dat Jessa niet direct toehapte. Integendeel: in plaats van vrolijk "ja" te roepen, sprong Jessa geëmotioneerd rond en herhaalde "Oh my God", "Oh my God" om dan in haar handtas te rommelen. Daaruit kwam plots een doosje met ring naar boven. Jessa liep dus ook met een aanzoek in haar hoofd rond. De zoo leek haar ook toevallig de ideale plek: "Onze vrienden zouden er zijn, en er is daar bier. Becky gaat er wild van zijn! Maar... ze was me dus voor", reageert Jessa op BBC. 

De reacties op het verlovingsnieuws op Facebook waren overweldigend: een bereik van 1,2 miljoen en de video werd ruim 16.000 keer gedeeld. Vrienden vroegen het op YouTube te zetten zodat de aanzoek-met- verrassende-afloop kon verspreid worden, en zo geschiedde. "Zoveel mensen zien glimlachen en zoveel positieve reacties, we zijn er zowaar door omvergeblazen", aldus Jessa.

Meest gelezen