AFP or licensors

Brian de Palma maakt film over seksueel misbruik van Harvey Weinstein

De legendarische Hollywoodregisseur Brian De Palma gaat een film maken over de seksuele uitspattingen en het seksueel misbruik van producent Harvey Weinstein. Dat verklapte hij in een gesprek met de Franse krant Le Parisien. De naam van Weinstein zal evenwel niet vallen in de film.

 Brian De Palma,  bekend als regisseur van de horrorklassieker "Carrie" uit 1976, werkt aan een film over de seksuele uitspattingen en het seksueel misbruik van producent Harvey Weinstein. De Palma verklapte dat in een gesprek met de Franse krant Le Parisien.

Let wel: de naam Weinstein valt niet in de film. De Palma heeft zich  voor het scenario "enkel" door Weinsteins wangedrag laten inspireren. 

Over het filmproject praat De Palma naar eigen zeggen momenteel met een Franse producent. De prent "wordt een horrorfilm met een seksuele agressor als protagonist, en het verhaal speelt zich af in de filmwereld".

Meest gelezen