Videospeler inladen...

Opgelet: vanaf vandaag verkeershinder op E40 richting Gent/Oostende door werkzaamheden 

Vanaf vandaag is er hinder te verwachten op de E40 tussen Groot-Bijgaarden en Ternat. Het verkeer moet daar over versmalde rijstroken. Vooral richting Gent/Oostende wordt er tijdens de avondspits hinder verwacht.

Vanaf vandaag worden de pechstrook en de rechterrijstrook op de E40 in Groot-Bijgaarden richting Gent/Oostende heraangelegd. 

De werfzone begint net voorbij het servicestation van Groot-Bijgaarden en eindigt aan de afrit Ternat van de E40. Hoewel er nog drie rijstroken per rijrichting beschikbaar zullen zijn, zullen de werken hinder veroorzaken voor de weggebruikers in de ochtendspits (rijrichting Brussel) en in de avondspits (richting Gent/Oostende). De hinder zal het het grootst zijn tijdens de avondspits.

Vanochtend om 6.40 uur meldde het Vlaams Verkeerscentrum al minstens een halfuur vertraging in de richting van Brussel, tussen de werken op de E40 en de hoofdstad.

Op de weghelft waar normaal gezien alleen het verkeer in de rijrichting van Brussel rijdt, zullen er tijdelijk ook twee rijstroken zijn voor de andere rijrichting (Gent/Oostende). 

Meest gelezen