Videospeler inladen...

Bart Hesters is Mister Gay Belgium 2018

De 32-jarige Bart Hesters uit Lochristi is in het Antwerpse Elckerlyc Theater verkozen tot de nieuwe Mister Gay Belgium 2018. De zorgkundige werd uit twaalf finalisten gekozen om Jaimie Deblieck op te volgen, de winnaar van de vorige editie van de verkiezing.

Staatssecretaris voor Gelijke Kansen Zuhal Demir, die mee in de jury zetelde, mocht de winnaar bekendmaken. Bart Hesters mag ons land nu vertegenwoordigen bij Mister Gay Europa 2018 en Mister Gay World 2018.

Eerste ereheer werd polyvalent zorgkundige Nick Van Vooren (21) uit Eeklo, gevolgd door metaalarbeider Josip Gallet (24) uit Oosterzele. Bij de Mister Gay Belgium-verkiezing wordt naar een ambassadeur van en voor de holebi-gemeenschap gezocht. De verkiezing werd voor het zesde jaar op rij georganiseerd.

Videospeler inladen...

Meest gelezen