Wapen gaat af op moment dat dansende FBI-agent zich aan achterwaartse salto waagt 

In Denver, de hoofdstad van de Amerikaanse staat Colorado, is een nachtclub ontruimd als gevolg van een iets te enthousiaste dansmove van een FBI-agent. Tijdens een avondje uit voerde de agent op de dansvloer een achterwaartse salto uit, maar zijn wapen viel daarbij uit zijn holster en verwondde een andere bezoeker. 

De FBI-agent bracht zijn vrije avond door in een nachtclub in Denver. Op een video is te zien hoe hij zijn dansmoves demonstreert, terwijl anderen in een kring staan toe te kijken. Wanneer de man een achterwaartse salto uitvoert, valt zijn wapen uit de holster. Hij probeert het op te rapen, maar het gaat af en verwondt een van de omstaanders.    

De getroffen bezoeker is naar het ziekenhuis gebracht, maar blijkt geen ernstige verwondingen te hebben opgelopen. Er is een onderzoek geopend tegen de dansende FBI-agent.  

Meest gelezen