Deze 5 scholen krijgen vrijdag de Rode Duivels op bezoek

Sint-Augustinus uit Brakel, de Vrije Basisschool Bellegem, GO Basisschool Klim op Zandbergen, het H. Pius X Instituut in Antwerpen en het Heilig Hartinstituut in Heverlee: dat zijn de 5 basisscholen die komende vrijdag de Rode Duivels op bezoek krijgen. 

Eind maart gingen de Rode Duivels en Ketnet opnieuw op zoek naar vijf Duivelse +scholen. Van de deelnemende scholen werd dit jaar gevraagd om een creatieve actie uit te werken om Pleegzorg Vlaanderen in de kijker te zetten. 

Tijdens hun WK-voorbereidingsstage beslisten de Rode Duivels en Ketnet bij welke scholen ze op 8 juni op bezoek gaan. Rode Duivel Jan Vertonghen en Ketnet-wrapper Sander Gillis maakten vanochtend het nieuws bekend aan de scholen (zie video bovenaan). 

Meest gelezen