Laurie Dieffembacq

Assistent-trainer van KRC Genk op kieslijst in Bilzen

Jos Daerden, ex-profvoetballer en assistent-trainer bij KRC Genk, zal bij de gemeenteraadsverkiezingen in oktober op de lijst staan in Bilzen. Hij is kandidaat bij de lokale partij "Beter Bilzen", de verruimingslijst van Open VLD. Hij wil "met een frisse blik naar de noden en de behoeften van Bilzen kijken". 

Daerden heeft in het verleden ook al op de lijst van Open VLD gestaan in zijn voormalige woonplaats Tongeren. Tien jaar geleden verhuisde hij naar Bilzen, en nu zal hij ook daar op de liberale lijst staan bij de gemeenteraadsverkiezingen. Hij blijft wel aan de slag als assistent-trainer bij voetbalclub KRC Genk.

"Als relatief nieuwe Bilzenaar wil ik met een frisse blik naar de noden en behoeften van mijn stad kijken", aldus Daerden. "Het is een stad die leeft en waar het echt goed is om te wonen."

Open VLD zit op dit moment al in het stadsbestuur van Bilzen, en levert Bruno Steegen als schepen. "Jos is iemand met ambitie, op en naast het veld, iemand met een positieve ingesteldheid en altijd gedreven, waar hij ook voor gaat", zegt Steegen. 

Meest gelezen