Recreatiedomein De Ster in Sint-Niklaas heeft nieuwe waterattractie

Het recreatiedomein De Ster in Sint-Niklaas heeft er een nieuwe waterattractie bij. Nog heel de maand juni en de zomer kunnen bezoekers het opblaasbare hindernissen­parcours dat er op de vijver ligt uittesten. Het springkasteel is niet gratis, een uurtje spring- en waterpret kost zo'n 7 euro.

Een opblaasbaar hindernissenparcours op het water is in het buitenland al langer een hit. Sint-Niklaas springt nu mee op die kar. Op de vijver in recreatiedomein De Ster ligt een gigantisch springkasteel. De provincie, die het park uitbaat, wil met de stunt meer mensen naar het recreatiedomein lokken. Een springbeurt is evenwel niet gratis, je telt er zo'n 7 euro voor neer. Het springkasteel is in juni elke weekenddag open vanaf 11 uur. In de zomervakantie kan je er dagelijks terecht. Hieronder alvast enkele foto's van de nieuwe attractie. 

Foto 1 Foto 2 Foto 3

Meest gelezen