Man (81) ligt wekenlang dood in huis in Kortrijk

Een man uit Kortrijk heeft enkele weken dood in zijn huis gelegen zonder dat iemand het wist. Het gaat om een man van 81. Hij meed bewust elk contact met zijn familie en zijn buren. De stad Kortrijk betaalde zijn begrafenis.

Het lichaam van de bejaarde man werd gevonden op 16 mei, maar het nieuws raakte nu pas bekend. De buren sloegen pas na enkele weken alarm toen ze een vreemde geur roken aan zijn woning in de Tuighuisstraat in Kortrijk.

Ze hadden ook al gemerkt dat de alleenstaande bewoner al een tijd zijn brievenbus niet had leeggemaakt. De man had geen contact meer met zijn familie en hij meed bewust ook elk contact met zijn buren.  Hij huurde zijn huis via een sociaal verhuurkantoor. De vereenzaamde man werd op kosten van de stad gecremeerd en uitgestrooid.

Meest gelezen