Mariah Carey doet met een van de meest gedraaide kerstnummers Vorst Nationaal aan

De Amerikaanse zangeres en diva Mariah Carey (48) komt in december naar ons land en dat - kan het toepasselijker - met haar "All I want for Christmas is you"-tournee. Op vrijdag 14 december staat ze in Vorst Nationaal.   

Mariah Carey verkocht wereldwijd meer dan 220 miljoen albums en stond met 18 singles in de Billboard Top 100, de belangrijkste hitlijst in de Verenigde Staten. De zangeres belooft tijdens haar tournee haar grootste klassiekers te brengen, waaronder hoogstwaarschijnlijk "Hero" (1993), "All I want for Christmas is you" (1994) en "We belong together" (2005).  

Carey annuleerde twee jaar geleden nog haar "Sweet sweet fantasy"-show in Vorst Nationaal uit veiligheidsoverwegingen na de aanslagen in Zaventem en Brussel.

"All I want for Christmas is you" blijft een van de meest gedraaide kerstnummers samen met "Last Christmas" van Wham! Zo kent de videoclip op YouTube in aanloop naar Kerstmis steevast een piek in de klikcijfers. Voor de ene is het nummer pure nostalgie, voor anderen een absolute haatplaat.  Aan u of u de oorwurm hieronder afspeelt:

Meest gelezen