Videospeler inladen...

Overvallers plegen plofkraak op ING-kantoor in Limburgse Kinrooi

In de Limburgse gemeente Kinrooi hebben vier overvallers vanmorgen vroeg enkele explosies veroorzaakt in een bankkantoor van ING. Zowel de kluis als de bankautomaat werden opgeblazen. Volgens het parket hebben de overvallers zo'n 400.000 euro buitgemaakt. De schade aan het bankkantoor is enorm.

Vanmorgen heel vroeg hebben enkele overvallers een plofkraak gepleegd op een bankkantoor van ING in Kinrooi. De omwonenden werden wakker van het lawaai en zagen vier gemaskerde personen, die even later wegvluchtten. Volgens het parket van Limburg hebben de overvallers "400.000 euro" buitgemaakt. Er vielen geen gewonden, maar de schade aan het bankkantoor is enorm. 

Ontmijningsdienst DOVO kwam ter plaatse, maar er was geen ontploffingsgevaar meer. De politie voert een onderzoek.

Meest gelezen