Videospeler inladen...

Twee zwaargewonden bij ongeval op Antwerpse ring

Op de Antwerpse ring zijn twee zwaargewonden gevallen bij een zwaar ongeval. Rond 23.30 uur botste een bestelwagen op de achterkant van een vrachtwagen. Het ongeval gebeurde ter hoogte van Antwerpen-Zuid, in de richting van Gent. 

De bestuurder van de bestelwagen was al uit het voertuig toen de brandweer op de plek van het ongeval aankwam. De passagier zat vast in het wrak en moest door de brandweer worden bevrijd. Hij werd ter plaatse gereanimeerd. Zijn toestand is kritiek.

De passagier en de bestuurder werden zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de aangereden vrachtwagen raakte niet gewond.

Over de omstandigheden van het ongeval is nog geen informatie. Mogelijk gebeurde het ongeval in de staart van de file van onderhoudswerken in de Kennedytunnel. Door het ongeval waren drie rijstroken versperd. 

Videospeler inladen...

Meest gelezen