Demi Lovato excuseert zich voor grap met bodyguard

Het blijft oppassen geblazen, eens men zich op Twitter begeeft. Dat mocht afgelopen zondag ook Demi Lovato opnieuw ervaren, toen ze met haar fans in gesprek trad via het sociale medium. Toen haar gevraagd werd wat de grappigste streek was die ze ooit uitgehaald had met iemand, gaf ze daarop een antwoord dat niet in goede aarde viel. Lovato had immers een prostituee ingeschakeld om haar bodyguard ongevraagd in zijn kruis te knijpen. Hoe ze daarna ook probeerde de situatie goed te praten, uiteindelijk bood de hitzangeres van "Skyscraper", "Let it go" en "Echame la culpa" haar excuses aan.

"Ik betaalde een prostituee in Vegas en stuurde haar naar de hotelkamer van Max om hem te verrassen. Zonder toestemming is zij z’n kamer binnengewandeld en kneep hem in zijn kruis. Hij schrok zich te pletter. Haha", was het antwoord van Lovato. Maar dat viel dus slecht bij haar fans:

Lovato probeerde de meubels te redden ("Zelfs als ik iets over snoepjes zou twitteren, dan nog zou iemand zich wel beledigd voelen"), maar ook die tweet kon op weinig meeval rekenen:

Uiteindelijk besloot Lovato de originele tweet over de grap te verwijderen van haar account, verwees ze nog naar een van haar nummers en excuseerde ze zich:

Bodyguard Max, slachtoffer van de grap, zou intussen hebben laten weten dat hij geen enkel probleem had met de grap.

Meest gelezen