16-jarige fietsster kritiek na aanrijding in Kaprijke

In Kaprijke, in Oost-Vlaanderen, is een meisje van 16 jaar oud vanmorgen levensgevaarlijk gewond geraakt bij een aanrijding door een personenwagen. Een verkeersdeskundige van het parket kwam ter plaatse voor verder onderzoek.

Bij een zwaar verkeersongeval in Kaprijke is een meisje van 16 levensgevaarlijk gewond geraakt. Ze werd rond 7.30 uur vanmorgen gegrepen door een auto. Het meisje is in kritieke toestand naar het UZ in Gent gebracht. Het parket heeft een verkeersdeskundige aangesteld om de zaak te onderzoeken.

De bestuurder van de personenwagen, een 59-jarige man uit Knokke-Heist, legde een negatieve ademtest af. Volgens de eerste bevindingen van de deskundige reed hij niet te snel. Op de plaats van het ongeval geldt een snelheidsbeperking van 70 kilometer per uur.

Meest gelezen