Videospeler inladen...

"Spiderman" springt van dak naar dak op Brugse markt

Op de markt van Brugge heeft een man gisteravond halsbrekende toeren uitgehaald: hij sprong van dak naar dak, zonder enige beveiliging. Bij de omstanders zat de schrik er goed in, maar het bleek om een stuntman te gaan die over de daken sprong voor filmopnames.

Het moet een raar gezicht geweest zijn gisterenavond, want plots sprong een man van dak naar dak op de Brugse Markt. Hij zweefde letterlijk boven de restaurants en cafés van het pittoreske plein. De stuntman sprong over de daken voor filmopnames in verband met de Triënnale in Brugge.

Veilig aan de grond?

Het avontuur van de man werd gefilmd door verschillende camera's en een drone. Heel wat kijklustigen hielden hun adem in, maar de man zette na zijn gevaarlijke stunt opnieuw veilig voet aan de grond.

De stuntman had trouwens een vergunning om van dak naar dak te springen.

Meest gelezen