Truckchauffeur doodgereden op parking in Antwerpse Haven

Op de parking van het tankstation Total aan het Delwaidedok is een truckchauffeur doodgereden. Die parking ligt langs de Antwerpsebaan in de Antwerpse haven. Voor de truckchauffeur kon geen hulp meer baten.

De Scheepvaartpolitie voert een onderzoek naar de identiteit van het slachtoffer. Ook is het nog niet bekend welke truck het slachtoffer heeft aangereden. Mogelijk is die truck weggereden.

Verschillende truckchauffeurs vertellen een gelijkopend verhaal. Een twintiger had zijn truck geparkeerd en wilde een douche nemen aan het tankstation en het restaurant. Te voet onderweg daar naartoe werd hij aangereden.

De politie heeft beelden van dashcams van geparkeerde vrachtwagens in beslag genomen met de hoop de feiten zo te kunnen achterhalen.

Meest gelezen