Videospeler inladen...

Trump over afwezigheid Melania: "Alles gaat zeer goed, de media zijn boosaardig"

Donald Trump heeft zijn gal nog eens gespuwd richting de media. Hij vindt dat die "zeer onrechtvaardig en boosaardig" geweest zijn tijdens de publieke afwezigheid van zijn echtgenote Melania (48) na de nieroperatie die ze half mei onderging.

"Het gaat zeer goed". Met die woorden maakte de Amerikaanse president, uiteraard via Twitter, een eind aan het mysterie van de langdurige afwezigheid van zijn echtgenote Melania van het publieke toneel. Op 14 mei werd de first lady geopereerd: ze mocht na vijf dagen het ziekenhuis verlaten maar bleef nog bijna drie weken uit de spotlights. 

Eergisteren verscheen Melania na 25 dagen opnieuw op het toneel. Ze ontving samen met de president nabestaanden van gesneuvelde soldaten. "Er was helemaal niets aan de hand", reageert Trump op de afwezigheid van zijn echtgenote. 

Een bijna-dood, plastische chirurgie, dat ze mij verlaten had... Allemaal fake!

Donald Trump

"De fake news media zijn zo onrechtvaardig en boosaardig geweest tegenover mijn vrouw en onze fantastische First Lady, Melania", tweette de president. "Tijdens haar genezing na een operatie hebben ze alles naar voren geschoven: een bijna-dood, plastische chirurgie, dat ze het Witte Huis (en mij) verlaten had voor New York of Virginia, tot zelfs dat ze het slachtoffer zou zijn geweest van misbruik. Allemaal fake, het gaat zeer goed met haar."

Melania zal Trump niet vergezellen naar de G7-top eind deze week in Canada. En ze zal er ook volgende week niet bij zijn in Singapore, bij de uitzonderlijke topontmoeting tussen Donald Trump en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-Un.

VIDEO: De Amerikaanse first lady Melania Trump verscheen zij aan zij met haar man op een vergadering in Washington. En Trump maakte van de gelegenheid gebruik om haar in de bloemetjes te zetten.

Videospeler inladen...

Meest gelezen