Videospeler inladen...

Alle testen negatief: cateringbedrijf mag opnieuw schoolmaaltijden leveren

Traiteurbedrijf Esthio uit Harelbeke mag opnieuw maaltijden leveren aan scholen. Dat heeft bevoegd minister Denis Ducarme (MR) gezegd in De Kamer. Esthio werd verantwoordelijk gehouden voor de salmonellabesmetting in tientallen scholen in Oost- en West-Vlaanderen. Minister Ducarme heeft nu de resultaten van alle testen en die zijn negatief.

Het traiteursbedrijf Esthio uit Harelbeke kan terug maaltijden leveren aan scholen. Minister Ducarme (MR) heeft in De Kamer toegelicht dat ook de resultaten van de laatste testen negatief zijn (zie video hieronder). Hij zal vanmiddag dan ook aan het FAVV de toestemming geven om het bedrijf toe te laten opnieuw maaltijden te leveren aan scholen.

Videospeler inladen...

Meest gelezen