"Hallo Hautekiet" ook nog één keertje op Studio Brussel te horen

Vrijdagnacht zal Jan Hautekiet zijn bekende radioklassieker "Hallo Hautekiet" nog één keer presenteren. Hij zal niet alleen te horen zijn op Radio 1 maar ook op Studio Brussel. Het programma werd in de jaren 90 ook op StuBru uitgezonden.

"Hallo Hautekiet" is te horen vrijdagnacht vanaf middernacht tot 7 uur zaterdagochtend. "Een hele nacht door presenteren zal hopelijk nog één keer lukken voor een hoogbejaarde", reageert hij laconiek op Studio Brussel.

Hautekiet zal er deze week best een zware week opzitten hebben: hij fietst door heel Vlaanderen en presenteert "Hautekiet trapt het af" op locatie. Vandaag staat hij in Gent, morgen trekt hij naar Kortrijk. Hautekiet neemt daarmee afscheid van zijn radiopubliek om eind dit jaar met pensioen te gaan.

Meest gelezen