Voetbalgekte slaat toe bij bakker in Zottegem

In bakkerij Sint-Anna is de voetbalgekte al helemaal toegeslagen. Het assortiment van de bakkerij is uitgebreid met tricolore baksels. Bakker Bart en zijn vrouw Christel zijn niet aan hun proefstuk toe, ook bij vorige grote voetbaltoernooien kleurde hun etalage zwart-geel-rood.

De voetbalgekte slaat stilaan overal toe en traditioneel springen ook heel wat ondernemers op de kar. Ook in Zottegem doet bakker Bart van bakkerij Sint-Anna opnieuw mee. Zijn assortiment is intussen al uitbegreid met een WK-snack, een WK-brood, een WK-bavaroisgebakje, een WK-voetbalveldcake en een WK-tricolorecake. Op de wedstrijddagen zal het personeel ook in 'Rode Duivel'-outfit werken. Als de Duivels winnen, doen ze dat zelfs de dag erop ook. Bekijk hier de foto's van alle WK-baksels. 

WK-chocoladeWK-broodje Personeel bij WK-baksels

Meest gelezen