Alligator neemt wraak met onverwachte kopstoot

Het is niet omdat een groot en gevaarlijk dier gevangen is en op professionele wijze ingesnoerd zit, dat die daarom niet voor nog een verrassing kan zorgen. Deze alligator had nog zo’n verrassing in petto, nadat hij in Ocoee, in de Amerikaanse staat Florida, door een medewerker van de plaatselijke "Fish and Wildlife"-afdeling, samen met een paar politieagenten, klaargemaakt was om op een truck te worden weggevoerd. Een opmerkelijke kopstoot was het resultaat, met een tijdelijke knock-out tot gevolg.

Was het om het dier te jennen, of om hem gerust te stellen? Dat was niet helemaal duidelijk toen de dierenvanger de alligator verschillende 'klopjes' op zijn kop gaf. In ieder geval was het dier er niet mee opgezet, en hij zette het de man dan ook betaald.

Volgens nieuwswebsite NBC 4 bleef de man enkele seconden lang bewusteloos op de grond liggen. Daarna hielp hij alsnog het dier op de truck. Maar dat was dus, nadat het volgende gebeurd was:

Meest gelezen