Armoedeorganisatie bestelt peper-en-zoutvaatjes... maar krijgt sekspoppen

De medewerkers van de Antwerpse vzw ArmenTeKort keken vreemd op toen ze hun bestelling binnenkregen. Ze hadden online 3.500 peper-en-zoutvaatjes besteld in China, maar in de plaats daarvan kregen ze 11 dure sekspoppen aan. Dat schrijft Gazet van Antwerpen. 

De vzw werkt met buddy's en wilde hen graag een leuk relatiegeschenk cadeau doen. Daarom hadden ze bij Alibaba 3.500 peper-en-zoutvaatjes besteld: poppetjes die in elkaar passen. Begin deze week leverde een koerier 11 grote kartonnen dozen, met daarin levensechte sekspoppen van 40 kilogram per stuk. Het is voorlopig een raadsel hoe de vergissing is kunnen gebeuren. De vzw hoopt dat de persoon die de poppen heeft besteld boven water komt. 

sekspop

Meest gelezen