Papa redt al multitaskend balletoptreden van dochter

Het was niet van harte toen de 2-jarige Bella samen met haar vriendjes einde mei haar eerste danspasjes voor een groot publiek mocht tonen op het podium van de Hamilton City Hall in Bermuda. Vanaf het moment dat ze op het podium kwam, begon het jonge meisje immers luidkeels te huilen en had ze duidelijk geen zin meer in de gezamenlijke balletvoorstelling. Maar dat was buiten haar papa gerekend, die zijn beste beentje voorzette, met een van zijn andere kinderen op de arm. Van multitasken gesproken.

Papa Marc Daniels op nieuwswebsite Daily Mail: "Bella werd op een gegeven moment erg emotioneel. Ze had ongetwijfeld een aantal knuffels van haar vader nodig. Ook al leek het een vlaag van razernij waarin ze terechtgekomen was, toch was ik ervan overtuigd dat ze wel degelijk op dat podium wilde staan. Ik vond niet dat ze zich ontmoedigd zou voelen door als enige van het podium te moeten afstappen."

"Ik hield mijn andere dochter Suri zo goed mogelijk vast, terwijl ik Bella’s zelfvertrouwen probeerde op te krikken. Door bijvoorbeeld naast haar te staan en haar hand vast te pakken. Intussen zei ik dat ik van haar hield en dat ze geweldig kon dansen. Toen ik haar dan vroeg of ze met haar papa wilde dansen, antwoordde ze volmondig ja."

"Ik had een aantal keren met haar thuis geoefend. De bewegingen waren dus niet helemaal vreemd voor mij."

"Op mijn werk word ik nu voortdurend aan mijn balletkunsten herinnerd. Maar dat wil ik alleen maar als een vorm van waardering beschouwen. Ach wie weet, het is nooit te laat om een ballerina te worden!"

Oordeelt u zelf:

Meest gelezen