Schoten gelost op flatgebouw in Wevelgem vanuit rijdende bestelwagen

In Wevelgem heeft iemand gisterenavond op een flatgebouw geschoten, vanuit een rijdende bestelwagen. Het gerecht staat voor een mysterie. Het is niet duidelijk waarom er geschoten is en wie het mogelijke doelwit was.

Iemand vuurde vanuit een rijdende, witte bestelwagen vier kogels af in de richting van een flatgebouw vlakbij het centrum. Blijkbaar is er gemikt op de ingang van het gebouw, want daar zijn later kogelinslagen gevonden. Maar het is onduidelijk wie het mogelijke doelwit was, want op dat moment liep daar niemand.

Onderzoek 

Het parket heeft ondertussen alle bewoners ondervraagd en hun achtergrond gecontroleerd, maar er is niemand die bekend is bij de politie.  

Het gerecht zal nu videobeelden onderzoeken die in de buurt genomen zijn. Getuigen hebben ook al een omschrijving kunnen geven van de bestelwagen en van de bestuurder. 

Meest gelezen