Vaderdag: "Als je beseft dat je de liefde van je leven tegenkomt…"

Het blijft een vraag die velen zich stellen en waarop het antwoord niet eenduidig is: moet een vader aanwezig zijn bij een bevalling? De meeste vrouwen weten hun aanwezigheid wel op prijs te stellen, omdat ze hen bijvoorbeeld helpen bij het controleren van hun ademhaling. Of hun aanwezigheid stelt hen juist gerust. Of ze willen dat dit enorm belangrijke moment door beiden samen gedeeld wordt. Of de vaders willen er gewoon bij zijn omdat ze nu eenmaal vader worden. Dat moge duidelijk blijken uit volgende selectie van 13 vaders die (ook) overmand worden door emoties bij het zien van hun nieuwe spruit. Mooier kan een eerbetoon op Vaderdag toch niet zijn…

 

1. "Je eerstgeborene ook nog eens zelf kunnen opvangen. Van een bonus gesproken!"

2. "Je kan zijn glimlach zien doorheen zijn kus. Alles aan deze foto is overweldigend. Wat een hemels moment!"

3. "Deze vader bezig zien tijdens de geboorte van zijn dochter ging gepaard met gevoelens die door merg en been gingen. Hij was onmiddellijk smoorverliefd."

4. "7 lange jaren duurde het vooraleer hun eerste baby geboren werd. Niet alleen een geweldig geschenk maar zelfs een mirakel mag het genoemd worden."

5. "Het gevoel van allesoverheersend geluk als je pasgeboren zoontje met zijn naakte huid tegen die van jou gelegd wordt."

6. "Toen de baby geboren werd, hoorden we hem huilen. Toen we hem even later zagen, met nog tranen die van zijn wangen rolden, had hij de kleine spruit in zijn armen."

7. "Omdat er magie plaatsvindt op het moment van de bevalling."

8. "Hij gaat zijn dochter duidelijk nooit meer afgeven!"

9. "Geweldig toch, als papa’s een huid tegen huid-momentje inlassen met hun kersverse baby. Zo snoezig!"

10. "Als de fierheid op je gezicht meer zegt dat 1.000 woorden."

11. "2 jonge mannen, samen met de draagmoeder die juist van hun zoon bevallen was. Meer liefde kon er in de kamer niet zijn."

12. "Als je de liefde van je leven tegenkomt en het ook nog eens onmiddellijk beseft."

13. "We did it, baby!"

Meest gelezen