E313 in Massenhoven gedeeltelijk versperd na ongeval met vrachtwagen

In Massenhoven in de provincie Antwerpen is de snelweg E313 nog gedeeltelijk versperd in de richting van Antwerpen. Er is een zwaar ongeval gebeurd met een bestelwagen en een vrachtwagen. De E313 richting Antwerpen was door het ongeval volledig versperd. De linkerrijstrook is intussen weer vrij. 

De E313 richting Antwerpen is nog gedeeltelijk versperd door een ongeval in Massenhoven, waarbij een bestelwagen, een vrachtwagen en een tankwagen betrokken raakten. Een van de chauffeurs zat gekneld en moest door de brandweer bevrijd worden. 

Een bestelwagen is rond 8.30 uur op de staart van een file ingereden. Het voertuig botste op een vrachtwagen, die op zijn beurt tegen een tankwagen met levensmiddelen werd geduwd. De chauffeur van de bestelwagen moest door de brandweer bevrijd worden.

De E313 richting Antwerpen was door het ongeval tijdelijk volledig versperd. Het verkeer moest de snelweg verlaten via de afrit in Massenhoven. Kort voor 9.30 uur werd de linkerrijstrook opnieuw vrijgegeven. 

Meest gelezen