De "mugshot" van Vince Vaughn, vrijgegeven door de politie.

Vince Vaughn gearresteerd voor rijden onder invloed

Hollywoodacteur Vincent Vaughn is gearresteerd wegens rijden onder invloed. De ster uit onder meer "Wedding crashers" en "The break-up" had te veel gedronken en werkte niet bepaald mee toen de politie hem onderschepte.

De 48-jarige acteur werd aan de kant gezet door de politie in Manhattan. Hij verzette zich daarbij. De politie benadrukt dat het niet tot een gevecht met de agenten kwam, maar dat de acteur "het onderzoek vertraging liet oplopen". Ook zijn mannelijke passagier bleek onder invloed. Vaughn is intussen vrij na het betalen van een borgsom.

Vaughn is bekend van films als "Wedding crashers" met Owen Wilson, "Dodgeball" en "The break-up", waarin hij met Jennifer Ansiton speelde. Ze waren op de set én in het echte leven (eventjes) een koppel. Vaughn is sinds 2010 getrouwd met Kyla Weber en heeft een zoon en dochter met haar.

Vincent Vaughn met Jennifer Aniston.
In 2005 was geen enkel huwelijksfeest veilig voor de komische "crashers" Vaughn-Wilson.

Meest gelezen