2000 cannabisplanten en zes arrestaties bij huiszoekingen in Limburg

Bij negen huiszoekingen in Kinrooi en Maaseik heeft de politie tweeduizend cannabisplanten aangetroffen en zes mensen gearresteerd. Vier van hen werden door de onderzoeksrechter aangehouden.

Samen met het Limburgse parket voerde de lokale politie CARMA een onderzoek naar de handel in verdovende middelen. De speurders vielen binnen op negen verschillende adressen. In totaal trof de politie een 2000-tal cannabisplanten aan. Het ging telkens om professioneel ingerichte plantages. Op alle locaties werd ook diefstal van elektriciteit en water vastgesteld. De planten en materialen werden intussen vernietigd.

Zes mensen werden gearresteerd en voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Vier van hen zijn intussen aangehouden. Het gaat om drie mannen van 47, 51 en 35 jaar en een vrouw van 64. De twee anderen zijn vrij onder strikte voorwaarden.

Meest gelezen