Acteur Filip Peeters stelt mee nieuwe partij voor

Acteur Filip Peeters zet zijn schouders onder een nieuwe politieke partij in Boechout. De partij zal"t DORP" heten.

Meer inspraak

De partij wil opkomen bij de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. Peeters is onder meer bekend van tv-reeksen en films zoals "Salamander", "Loft" en "De hel van Tanger" en van zijn deelnames aan "De slimste mens".

Hij vindt dat er in Boechout niet genoeg naar de inwoners wordt geluisterd. "Ik woon hier heel graag en ik wil dat de macht terug naar de inwoners gaat. Inspraak wordt dus een belangrijk speerpunt", aldus de acteur.

"Het gaat niet om mij maar om een beter Boechout", zegt hij. Eerder voerde Filip Peeters in Boechout ook actie tegen de plannen voor het Vijverhof, vlak naast zijn huis, waar nieuwe appartementen zouden komen. Aan de lijst én het programma wordt nog volop gewerkt. Of de acteur ook effectief op die lijst gaat staan, is nog niet bekendgemaakt.

Meest gelezen