Tomorrowland waarschuwt: "Geen Full Madness Passes via Whatsapp-actie"

Na de Efteling is nu ook het muziekfestival Tomorrowland slachtoffer van phishing geworden. Via Whatsapp circuleren er momenteel valse berichten in naam van Tomorrowland.

"Om haar 14e verjaardag te vieren, geeft Tomorrowland drie Full Madness Passes weg aan 200 mensen." Dit bericht circuleert op dit moment op Whatsapp. Maar helaas voor zij die dachten om via deze weg toch nog een felbegeerd ticket in de wacht te slepen. Het gaat om een nep-bericht en er zijn helemaal geen tickets te winnen.

Tomorrowland distantieert zich intussen volledig van het bericht. In een reactie laat de organistatie weten dat derden een campagne hebben opgestart waar men tickets kan winnen. "Officiële communicatie is te vinden op de Tomorrowland pagina's en accounts", zegt Debby Wilmsen van het dancefestival. "Via deze manier proberen derden persoonlijke data van mensen te verzamelen. Wij roepen op om enkel gegevens door te geven op de officiële pagina van Tomorrowland: mytomorrowland.com.

Meest gelezen