The Rock doet harten smelten met foto op Instagram

Meer dan 5,3 miljoen likes en dat in nauwelijks een dag tijd. Dwayne Johnson, beter bekend als The Rock, heeft duidelijk een gevoelige snaar geraakt door een foto op Instagram. Op die foto is te zien hoe hij zijn vriendin helpt bij het eten, terwijl die hun kersverse baby borstvoeding geeft. Niet alleen de foto maar ook de hartverwarmende woorden bij de foto kregen ronduit positieve commentaren. En dus concludeerde nieuwswebsite Unilad dan maar: "The Rock has gone viral, again."

Onlangs beviel Lauren Hashian van dochter Tiana. Voor vader Johnson nu het moment om een foto te publiceren met de woorden: "Ik doe dit met plezier. Ik heb zoveel respect voor haar en alle moeders." Er nog aan toevoegend dat hij nu voor zijn eigen appetijt ging zorgen. Fitnessen dus.

De foto kreeg niet alleen lovende reacties op Instagram, maar ook Facebook waar hij gedeeld werd op de pagina van The Badass Breastfeeder. Ook daar volgden bijna 50.000 likes en meer dan 5.000 reacties. Op de pagina van The Badass Breastfeeder kreeg de foto alvast de melding "Dit is de manier waarop het moet gedaan worden. Bedankt, Dwayne!" mee. Website Motherly publiceerde de foto onder de titel "The Rock toont hoe vaders een borstvoedende moeder kunnen steunen". 

Volgens nieuwswebsite Huffington Post is "teamwork de sleutel tot borstvoeding". Yahoo News zag dan weer dat deze foto fans van The Rock deed inzien dat hij "een levensechte man" is en dat hij daarbij de harten smolt van de internetbezoekers. Ook Today’s Parent zag vooral de hartverwarmende handeling van Johnson.

Meest gelezen