Video player inladen...

"Ocean's 8": "Zoveel vrouwen in een commerciële film, dat is ongezien"

Vanaf vandaag speelt "Ocean's 8" in de Belgische bioscopen. Dat is een nieuwe aflevering in de succesvolle "Ocean's"-reeks: in drie films, te beginnen met "Ocean's Eleven" uit 2001, ging het om meesterdieven aangevoerd door George Clooney en Brad Pitt. Nu wil een nieuw team, allemaal vrouwen, een juweel van onschatbare waarde gaan stelen op het jaarlijkse Met Gala in New York. De cast bestaat o.a. uit Rihanna en Anne Hathaway. In een gesprek met onze filmreporter leggen hoofdrolspelers Sandra Bullock en Cate Blanchett uit hoe uniek het is dat er acht actrices op de affiche staan van een Hollywood-productie. Ze hopen dat het succes van "Ocean's 8" inspirerend werkt en dat we binnenkort dus meer films gaan zien, aangevoerd door vrouwen.

Meest gelezen