Tienduizend mensen nemen de bus naar Werchter Boutique

De festivalbussen van de Lijn naar Werchter Boutique hebben dit jaar bijna 10 000 festivalgangers naar de wei vervoerd. Ook tijdens het concert van Ed Sheeran, Rock Werchter en TW Classic kunnen de reizigers rekenen op het aanbod van De Lijn.

De Lijn zette 46 chauffeurs en 28 bussen in om een 10 000 festivalgangers op een veilige manier naar de wei te brengen. Vooraf hadden organisator Live Nation, de Vlaamse overheid  en de burgemeesters van Rotselaar en Haacht opgeroepen om met de bus naar de Werchter Boutique te komen. Uit een voorlopige telling van de Lijn blijkt dat zowat 10.000 mensen gehoor hebben gegeven aan die oproep.

De festivalbussen worden opnieuw ingelegd tijdens het concert van Ed Sheeran op 1 juli, voor Rock Werchter en ten slotte ook op TW Classic. Net zoals bij Werchter Boutique kunnen de festivalgangers ook tijdens Ed Sheeran en TW Classic gebruik maken van het sms-ticket. Voor 7 euro krijg je een heen- en terugticket waarmee je op 20 minuten in Werchter staat. Tijdens Rock Werchter kun je met je festivalticket de bus op.

Meest gelezen