© Rob Huibers 2011. All rights reserved.

Fietser naar de kant gesleept na ongeval met vluchtmisdrijf in Antwerpen

De politie van Antwerpen is op zoek naar de verdachten van een ongeval met vluchtmisdrijf. Nadat een auto een fietser had aangereden, verplaatsten de twee inzittende het slachtoffer naar de kant van de weg, waarna ze doorreden.

Het ongeval gebeurde gisteravond, rond 19 uur, aan het kruispunt van de Luitenant Lippenslaan met de Binnensingel. Daar werd een man van 40 met z’n fiets aangereden door een auto, die waarschijnlijk door rood was gereden. De man raakte zwaargewond en lag in het midden van een drukke ringweg rond de stad.

De twee inzittenden van de auto stapten uit en verplaatsten de gewonde fietser naar de kant van de weg. Daarna reden ze door en verdwenen via de autoweg. De gewonde fietser werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

Omdat een getuige de nummerplaat van de auto kon noteren, heeft de politie een aanknopingspunt. De bestuurder van de auto is wel nog niet geïdentificeerd.  

Meest gelezen