Radio 2 Vlaams-Brabant maakt vrijdagochtend twee uur radio met "Dries Mertens"

Wat begon als een gek idee, hoor je vrijdagochtend écht op Radio 2 Vlaams-Brabant: Presentator Jeroen Guns zal twee uur lang radio maken met de naamgenoten van Rode Duivel Dries Mertens.

"Het idee is eigenlijk toevallig ontstaan", vertelt Jeroen Guns, presentator van Start Je Dag op Radio 2 Vlaams-Brabant. "Ik kreeg dinsdag tijdens het programma plots een smsje van ene Dries Mertens. Dat bleek natuurlijk een naamgenoot te zijn van onze Leuvense Rode Duivel. Toen begon ik me af te vragen: er moeten toch nóg Dries Mertensen rondlopen?"

Dries Mertens Show

Zo gezegd, zo gedaan. Nu vrijdag nodigt Jeroen alle naamgenoten van Dries Mertens uit in de radiostudio. "Het lijkt me fijn om samen met een paar Driesen Mertensen radio te maken tussen 6 uur en 8 uur 's ochtends. Ze zijn allemaal welkom, hoe meer Driezen hoe meer vreugd!" aldus Jeroen.

Oproep

Ben of ken jij een Dries Mertens? Stuur ons snel een mailtje, dan nodigen we hem met veel plezier uit in onze radiostudio op de VRT in Brussel.

Meest gelezen