Gentenaren Anthony en Tom steunen Jij Kiest: "Mensen met een voorstel mogen video maken in onze studio"

Anthony Bosschem en Tom Mahy uit Gent willen mensen helpen om goede video's te maken voor "Jij Kiest". Ze stellen daarom in de zomer hun opnamestudio open. "Op die manier willen we mensen helpen om zoveel mogelijk steun te verzamelen voor hun voorstellen op jijkiest.be."

Gisteren lanceerde VRT NWS in samenwerking met alle netten van de VRT de site jijkiest.be. Daar kan je door middel van een foto of een video een voorstel doen om iets te veranderen in jouw stad of gemeente. Op één dag tijd kwamen er meteen enkele honderden voorstellen binnen, en dat bracht de Gentenaren Anthony en Tom op een idee.

De bedenkers van "Zwijgen is Geen Optie" nodigen mensen die een voorstel hebben voor "Jij Kiest" uit om samen met hen video's te maken.  "We willen mensen helpen om zelf te bepalen waar de verkiezingen over moeten gaan."

Meest gelezen