Rock Werchter legt na elke festivaldag bus van Leuven naar Brussel in

De organisatoren van Rock Werchter leggen dit jaar voor het eerst na afloop van elke festivaldag een shuttlebus in tussen Leuven en Brussel. De bus vertrekt om 2.30 uur op perron 2 van de bushalte voor het station van Leuven en stopt aan Brussel-Noord, Brussel-Centraal en Brussel-Zuid.

Zoals vorig jaar rijden er daarnaast gedurende het festival bijna continu bussen van De Lijn vanuit de stations van Aarschot en Leuven naar de festivalweide en terug.

Een rit met de nachtelijke shuttlebus tussen Leuven en Brussel kost 16 euro. Een ticket kopen moet op voorhand via Ticketmaster gebeuren. Op de website waarschuwen de organisatoren geïnteresseerden om het ticket tijdig aan te kopen vermits het aantal plaatsen beperkt is. Rock Werchter vindt dit jaar plaats van 5 tot en met 8 juli.

Meest gelezen