PODCAST: Eva De Roo in gesprek met CEO Paul Lembrechts en voorzitter Luc Van den Brande over de VRT

Hoe gaat het met de VRT? Wat zijn haar kerntaken, en kan de VRT die blijven waarmaken? En hoe zit het met de financiering? Studio Brussel-presentatrice Eva De Roo praat over het jaarverslag van de VRT met CEO Paul Lembrechts en voorzitter Luc Van den Brande.

“De VRT is een zeer budgetefficiënte organisatie”, zegt CEO Paul Lembrechts. “Voor 41,2 euro per jaar krijgt de Vlaming 365 dagen per jaar een groot radio-, tv- en digitaal aanbod. De komende jaren zal het moeilijker zijn om het plaatje volledig rond te krijgen, maar we zullen blijven inzetten op innovatie, zowel technologisch als in aanbod, en op een creatieve manier proberen te beantwoorden aan de verwachtingen van de consument.”

Beluister hier het volledige interview: 

Meest gelezen