Verwaarloosde honden, schildpadden en slangen uit vervallen huis gehaald

Gisteren zijn de diereninspectie en de politie langsgeweest bij een dertiger uit Koekelare. De buren hadden dat gevraagd, omdat ze veel last hadden van stank en lawaai. De controleurs vonden zwaar verwaarloosde dieren.

Honden, katten, schildpadden, fretjes en zelfs slangen: dat vonden de controleurs van de diereninspectie en de politie in het huis in Koekelare. Alle dieren zijn zwaar verwaarloosd en werden naar een dierenasiel gebracht. En het huis van de man - een dertiger, die alleen woont - bleek ook erg vervallen en afgeleefd. De brandweer heeft het huis gestut. De bewoner moet nu werken doen aan z'n huis. Hij kreeg van de politie ook een proces-verbaal. En hij zal het later bij de rechter moeten gaan uitleggen. De rechter kan hem verbieden om nog ooit dieren te houden.

Meest gelezen