Videospeler inladen...

18-jarige bestuurder vluchtmisdrijf Antwerpen geeft zich aan bij politie

In Antwerpen heeft één van de verdachten van het vluchtmisdrijf van maandagavond waarbij een fietser zwaargewond raakte, zich aangegeven bij de lokale politie. Het gaat om een 18-jarige jongeman, die geen rijbewijs heeft. Na verhoor werd hij weer vrijgelaten. Naar de tweede verdachte wordt nog gezocht.

Maandagavond werd in Antwerpen een man van 38 met z’n fiets aangereden door een auto. De man raakte zwaargewond en lag in het midden van een drukke ringweg rond de stad. De twee inzittenden van de auto stapten uit en verplaatsten de gewonde fietser naar de kant van de weg. Daarna reden ze door en verdwenen via de autoweg. De gewonde fietser werd met een sleutelbeenbreuk, een klaplong en gebroken ribben naar het ziekenhuis gebracht.

Gisterenavond is de bestuurder van de auto, een mercedes, zich gaan aangeven bij de Antwerpse politie. Een 18-jarige jongeman heeft de feiten bekend. De onderzoeksrechter heeft hem vandaag verhoord, en daarna beslist om hem voorlopig vrij te laten. 

Naar de passagier van de wagen wordt nog gezocht.

Meest gelezen