Pete Davidson na verloving met Ariana Grande: "Het voelt alsof ik een wedstrijd gewonnen heb"

Het was niet echt een verrassing, de bevestiging van Pete Davidson afgelopen woensdag dat hij zich wel degelijk verloofd had met popzangeres Ariana Grande. Die geruchtenmolen draaide immers al enige tijd op volle toeren. Al bleven de meningen verdeeld over wie nu eigenlijk "de grootste vis" aan de haak geslagen had. Voor Davidson is het alvast duidelijk, die met zijn gekende humor de puntjes op de i zette.

Stand-upcomedian Davidson, wereldwijd vooral gekend dankzij "Saturday night live", leek wel erg eerlijk in "The tonight show" van Jimmy Fallon: "Het voelt alsof ik een wedstrijd gewonnen heb. ’t Is ronduit geweldig. Het voelt zo goed. Weet je, er lopen mij nu venten voorbij en die groeten me."

"En dan was er ook nog iemand die naar me toestapte en zei: "Hey man, jij hebt me tenminste hoop gegeven." Ik had er echt geen besef van dat ik zo lelijk was. Alstublieft!"

"Tja, ik ben een gelukkige 'motherfucker'. Ach, het verbaast me sowieso dat men zo geïnteresseerd is in onze relatie."

Eenzelfde reactie publiceerde de 24-jarige Davidson op Instagram, nadat acteur Seth Rogen hem er op attent gemaakt had dat hij en Grande niet zo met hun liefde te koop moesten lopen. "Wat zou jij doen mocht je gaan trouwen met de knapste vrouw in de wereld?", reageerde Davidson.

Meest gelezen