2017 Getty Images

Verdachte van moord op Amerikaanse rapper XXXTentacion opgepakt

In de Amerikaanse staat Florida is een verdachte opgepakt voor de moord op de 20-jarige Amerikaanse rapper XXXTentacion. 

De 22-jarige Dedrick Williams werd woensdag ingerekend in Pompano Beach, op ongeveer 50 kilometer ten noorden van Miami. "De speurders zijn nog op zoek naar andere verdachten, het onderzoek gaat voort", aldus de sheriff van Broward County.

Williams wordt ervan verdacht de schutter te zijn die het vuur opende op XXXTentacion, echte naam Jahseh Dwayne Onfroy. De rapper werd volgens ooggetuigen doodgeschoten toen hij door twee mannen werd benaderd nadat hij uit een motorzaak was gekomen in Deerfield Beach, dat naast Pompano Beach ligt. Ze gingen ervandoor met een luxetas en zijn wagen.

Meest gelezen