Videospeler inladen...

Oliespoor op Antwerpse ring: weg vrijgemaakt, geen hinder meer 

Op de Antwerpse ring zijn de brandweer en civiele bescherming klaar met het reinigen van het wegdek nadat er ter hoogte van Antwerpen-Zuid over een lengte van 500 meter richting Nederland een oliespoor was ontstaan. Alle rijstroken zijn sinds 08.30 uur opnieuw vrij.

Het oliespoor ontstond  toen een vrachtwagen vanochtend vroeg over een stuk metaal reed, waardoor zijn brandstoftank openscheurde. De bestuurder kon zijn voertuig pas enkele honderden meters verder aan de kant zetten.

De Antwerpse brandweer kreeg de hele ochtend hulp van de brandweerzones Rand en Rivierenland en van de civiele bescherming om het wegdek te reinigen.

Om de files te helpen oplossen bleef de Liefkenshoektunnel tot 9.30 uur tolvrij in de richting van Nederland. Meer informatie vindt u op onze verkeerspagina

Meest gelezen