AP

"Game of thrones"- sterren Kit Harington (Jon Snow) en Rose Leslie (Ygritte) zijn getrouwd in Schotland

De Britse acteurs Kit Harington en Rose Leslie zijn in Schotland getrouwd. De Britse acteurs ontmoetten elkaar in 2012 op de set van de populaire Amerikaanse fantasyserie van HBO "Game of thrones". 

Harington en Leslie (die in de serie als Jon Snow en Ygritte ook een koppel speelden) gaven elkaar het jawoord tijdens een ceremonie in Rayne Church in Aberdeenshire. 

In een oude Land Rover die versierd was met papieren hartjes reden ze daarna naar Wardhill Castle voor het feest. Het 900 jaar oude kasteel is eigendom van Sebastian Leslie (foto onderaan), de vader van de actrice. Onder de gasten waren "Game of thrones"-collega's zoals Peter Dinklage, Maisie Williams, Sofie Turner en Emilia Clarke. 

AP

Het koppel kondigde in september vorig jaar zijn verloving aan in de krant the Times. Leslie verliet de serie twee jaar nadat ze elkaar ontmoet hadden. Harington speelt nog steeds een van de meest populaire personages uit "Game of thrones".

AP

Meest gelezen