2017 Invision

Als de nood het hoogst is (2 keer zelfs), moet Ed Sheeran naar het toilet

Tijdens zijn concert van afgelopen weekend heeft Ed Sheeran zo'n 60.000 fans maar liefst twee keer laten wachten. De Britse popzanger moest dringend... plassen. "I'm so sorry, Cardiff", en weg was Sheeran naar het toilet.

Voor de 27-jarige Sheeran was het zelf een primeur: "Ik treed op sinds mijn 14e en ik heb dit nog nooit hoeven doen. En nu doe ik het voor 60.000 mensen." De eerste plaspauze kwam er na zijn hit "Galway girl".

Drie liedjes later was het weer zover en toen stopte Sheeran gewoon midden in het nummer "Photograph".  Blijkbaar had de zanger net dat tikkeltje te veel water gedronken. Het publiek had er geen problemen mee en reageerde begripvol.

Sheeran toert momenteel rond in Europa en staat volgend weekend voor een uitverkocht festivalpark in Werchter.

Meest gelezen